VIDEO: Diaz se je naveličal vprašanj in je zapustil konferenco

[adrotate banner=11]

Pred UFC 196, ki se bo odvil v noči na nedeljo v Las Vegasu je predvsem veliko govora o ‘prehodu’ Conorja McGregorja v veltersko kategorijo in honorarju Natea Diaza, za katerega zasluge si pripisuje zvezdniški irski borec. 

mcgregor-diaz-cnbc

Nate Diaz je že večkrat izpostavil, da Ircu ne dolguje ničesar, ter celo dejal, da bi lahko bilo kvečjemu obratno, se je naveličal vprašanj in zapustil konferenco. Še preden je dokaj vsiljiva novinarka začela postavljati vprašanja predvsem v zvezi z denarjem, je pobudo prevzel Conor McGregor, ki se je med drugim celo pošalil glede njene plače, spotoma pa še užalil mlajšega od bratov Diaz, da zna šteti le do pet.

V kontekstu; novinarka CNBC-ja je intervju začela z: “Govorili bomo o denarju, saj smo poslovna mreža,” od tam pa je ‘Notorious’ sprva Diaza poslal na odmor za kavo, nato pa dodal, da s tem misli, da naj njemu prinese kavo. Govorico o zaslužku vrtoglavih 10 milijonov dolarjev je McGregor potrdil, ter rekel, da bo številka še precej večja, Diaz pa je dejal, da bo zaslužil “veliko”. Novinarka je imela še dve vprašanji, ko jo je prekinil Irec in dejal, da bi se z njo o številkah pogovarjal cel dan in naj mu pošlje fotografijo, pa je bilo za Diaza preveč, ter je odpel mikrofon in “zaključil” intervju.

[adrotate banner=12]

Komentiraj